Seksverslaving en GHB-verslaving

GHB kent eenzelfde werking als alcohol; het verdooft uw hersenen en is erg verslavend. De drug wordt vaak gebruikt in combinatie met seks, waardoor een seksverslaving lonkt. Een seksverslaving en GHB-verslaving brengen vele problemen met zich mee waar u graag vanaf wilt. Heeft uw verslaving aan seks en GHB u al te lang in zijn greep? Bent u klaar het heft in eigen handen te nemen? Contacteer ons dan via 085-273 3310 of info@huguenot.nl

Werking van GHB op seks

Met name in het uitgaanscircuit komt de combinatie van GHB en seks vaak terug. Dit komt omdat de werking van GHB (seksuele) barrières opheft. Daarnaast kunt u er opgewonden door raken omdat u gevoeliger wordt voor aanrakingen. Er zijn niet alleen maar voordelen van GHB, integendeel. Misselijkheid, duizeligheid en zelfs hersenschade zijn enkele bijwerkingen waar u mee te maken kunt krijgen. De meeste gebruikers zien deze nadelen echter niet in en trekken na verloop van tijd aan het kortste eind. Het is echter nooit te laat om contact op te nemen voor professionele hulp!

Ontstaan seksverslaving en GHB-verslaving

Een seksverslaving is een vorm een gedragsverslaving waarbij u constant seksuele activiteiten wilt ondernemen. Belangrijk om daarbij te vermelden is dat het niet alleen gaat om geslachtsgemeenschap, maar dat de verslaving u ook in uw gedachten bezighoudt. Het is daarbij ontzettend lastig om uw gedachten ‘uit’ te zetten. Bovendien gaat een seksverslaving gepaard me sterk opschuivende grenzen op het vlak van seks. U gaat hierdoor op zoek naar manieren om uw toenemende behoefte aan seks te bevredigen. Het grijpen naar GHB is dan een voor de hand liggende keuze. Voor u het weet kampt u met een seksverslaving en GHB-verslaving. Hierbij kunt u andere drugs gaan gebruiken zoals poppers.

Afkicken seksverslaving en GHB-verslaving

Zelf proberen los te breken met verslaving aan seks en GHB is haast onmogelijk. Uw hersenen zijn er immers op ingesteld en zullen u niet eenvoudig toelaten te stoppen. Daarom raden wij professionele hulp aan. Als specialist in de verslavingszorg helpen wij mensen op onze locatie in Zuid-Afrika. Daarnaast hebben wij nog tal van behandelmogelijkheden waarmee wij u kunnen helpen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op via het telefoonnummer 085-273 3310 of mail naar: info@huguenot.nl.