Seksverslaving en cocaïneverslaving

Cocaïne heeft een stimulerende effect op uw lichaam en geest. Hierbij verhoogt uw libido zich en ervaart u een onoverwinnelijk gevoel. Daarom wordt coke vaak gecombineerd met seks. Ondanks de zogenaamde voordelen, komen er tal van problemen bij kijken. Een seksverslaving en cocaïneverslaving werkt vernietigend op uw leven! Hulp is echter dichterbij dan u denkt. Neem daarom contact met ons op via 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl.

Seksverslaving en cocaïneverslaving – hoe gaan ze samen?

Cocaïne is een harddrug die stimulerend werkt op uw geest. Veel mensen combineren cocaïne met seks. Dit komt omdat de coke ervoor zorgt dat u een toenemende zin krijgt in seks. U zult daardoor meer seks willen hebben of u jaagt juist extremere vormen van seks na. Het gedrag dat u vertoont, zal extremer zijn dan wanneer u in nuchtere toestand bent. Cocaïne verlegt namelijk uw grenzen, en zeker met een seksverslaving is dit een slechte combinatie. Bij een cocaïneverslaving komen zelfoverschatting en grootheidswaan vaak voor. Dit zijn twee erg gevaarlijke begrippen op seksueel vlak!

Risico’s van een seksverslaving en cocaïneverslaving

Bij een seksverslaving en cocaïneverslaving komen tal van nadelen en risico’s kijken. Bij een verslaving aan seks jaagt u steeds extremere vormen van seks na. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel risico’s op het vlak van uw gezondheid en veiligheid. Ook bent u niet in staat uzelf los te wrikken van uw gedachten. Dit zorgt voor veel frustratie en stress. Hierbij zoeken velen naar een uitlaatklep in de vorm van alcohol of cocaïne. U zult bij cocaïne kortstondig een pleziertje ervaren, maar de drug werkt vernietigend op lange termijn. Daarbij loopt u het risico op psychoses, hallucinaties of zelfs een overdosis! Het is echter nooit te laat om hulp te zoeken en contact op te nemen.

Afkicken Zuid-Afrika seksverslaving en cocaïneverslaving

Bij een seksverslaving en cocaïneverslaving is het een noodzaak om professionele hulp te zoeken. Wij kunnen u die hulp bieden! Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is er namelijk op gericht u te helpen met uw problemen. De vergoeding van het traject valt binnen de Nederlandse zorgverzekeraar. U maakt hierbij dus alleen kosten voor het vervoer en u betaalt uw wettelijk verplichte eigen risico. Bel daarom direct naar 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl. Wij vertellen u graag meer hoe u kunt losbreken van uw verslaving!