Seksverslaving en amfetamine verslaving

Een seksverslaving en amfetamine verslaving is een veel voorkomende combinatie. Amfetamine is het bestandsdeel in speed, dat ook wel pep of snelle wordt genoemd. Zoals de naam weergeeft, kent de drug een stimulerend effect. Dit maakt dat het een veelgebruikte drug is in combinatie met een seksverslaving. Amfetamine is echter erg verslavend en is hierin hetzelfde als seks. Heeft u een verslaving aan seks en neemt u meer amfetamine dan u lief is? Neem dan telefonisch contact op via telefoon (085-273 3310) of stuur ons een email (info@huguenot.nl).

Seksverslaving en amfetamine – effecten op seks

Amfetamine kent een stimulerend effect op uw hersenen. Hierdoor voelt u zich alerter, energiek en zelfverzekerd. Het is hierdoor een combinatie die vaak voorkomt met seks. Amfetamine zorgt er namelijk voor dat u meer zin in seks krijgt. Toch heeft amfetamine veel nadelen op het vlak van seks. Zo kan een orgasme langer uitblijven en – bij veelvuldig gebruik – totaal niet meer voorkomen. In dat laatste geval bent u verslaafd geraakt aan de amfetamine. Hierbij bent u niet meer in staat om op nuchtere wijze te genieten van seks. Mogelijk probeert u tevergeefs nog meer amfetamine te nemen, maar vaak is dit funest. Bij een seksverslaving kan dit voor u erg frustrerend zijn.

Risico’s seksverslaving en amfetamine

De combinatie van een seksverslaving en amfetamine (speed verslaving) brengt veel problemen met zich mee. U heeft na verloop van tijd namelijk steeds meer van het middel nodig om uzelf te bekoren. Zeker bij uw seksverslaving is dit een groot probleem. Bij een verslaving aan seks heeft u namelijk te maken met alsmaar verschuivende seksuele grenzen. Uw seksuele drang wordt hierbij steeds extremer en gevaarlijker. Zeker als we de stimulerende werking van amfetamine in ogenschouw nemen, loopt u hierbij een groot risico.

Afkicken seksverslaving en amfetamine

Als specialist in de verslavingszorg weten wij waar u tegenaan loopt. Wij kunnen u helpen met uw seksverslaving en verslaving aan amfetamine. Zo biedt onze afkickkliniek in Zuid-Afrika, Hugeunot, u een veilige haven om van uw verslaving af te komen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord op 085-273 3310. Of stuur ons een email voor meer informatie: info@huguenot.nl.