Seksverslaving en alcoholverslaving

Veel mensen drinken alcohol omdat het hun hersenen verdooft. Het zorgt er hiermee voor dat zij zich losser voelen. Hierdoor wordt het ook op seksueel vlak allemaal wat makkelijker. Zowel seks als alcohol zijn erg verslavend. Aan een seksverslaving en alcoholverslaving kleven echter ontzettend veel nadelen. Alcohol heeft namelijk verwoestende gevolgen voor uw gezondheid. Zeker in combinatie met een seksverslaving dient u contact met ons te zoeken. Onze kliniek in Zuid-Afrika kan u weer op het rechte pad helpen. Bel onze medewerkers op 085-273 3310 of stuur ons een email: info@huguenot.nl.

Hoe een seksverslaving en alcoholverslaving samengaan

Een seksverslaving en alcoholverslaving werkt vernietigend in uw leven. Enerzijds kan een seksverslaving u steeds verder naar de rand van wanhoop brengen. U zult namelijk steeds extremere vormen van seks najagen om uzelf te bevredigen. In nuchtere toestand is dit moeilijker dan wanneer u onder invloed bent. Het grijpen naar alcohol wordt hiermee een voor de hand liggende keuze. Alcohol werkt echter verslavend en u bouwt er een tolerantie voor op. Voor u het weet heeft u grote hoeveelheden alcohol nodig en loopt u het risico op een alcoholverslaving.

Nadelen van alcohol op seks

Kent u dat gevoel van spijt na een avond alcohol drinken? Omdat alcohol uw hersenen verdooft, bent u uzelf niet als u drinkt. Daarom gaat u onverantwoord seksueel gedrag vertonen. Zo kunt u de grenzen van uw (bed)partner niet respecteren wat voor ernstige problemen kan zorgen. Daarnaast zorgt alcohol bij mannen voor erectiestoornissen en kan het bij vrouwen zorgen voor een droge vagina. Er kleven tal van nadelen aan alcohol en seks, waarbij de verslaving misschien nog wel de gevaarlijkste is. Een seksverslaving en alcoholverslaving werkt namelijk vernietigend in uw leven. Daarom is hulp zoeken van groot belang.

Afkicken seksverslaving en alcoholverslaving

Het staat voor zich dat u professionele hulp dient te zoeken bij een alcoholverslaving en verslaving aan seks. Wij raden u daarom sterk aan om contact met ons op te nemen. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika zou zomaar de sleutel kunnen zijn naar een leven dat vrij is van uw verslaving. Een leven zonder beklemmende vicieuze cirkel waarin u momenteel zit. Neem daarom contact met ons op. Als specialist in de verslavingszorg weten wij namelijk precies waar u tegenaan loopt. Mail ons daarom naar info@huguenot.nl of bel ons direct naar 085-273 3310.