Afkicken van seksverslaving in Zuid-Afrika

Heeft uw verslaving aan seks al lang genoeg geduurd? Bent u het zat dat u er constant in uw hoofd mee bezig bent? Wij weten waar u tegenaan loopt! Daarom is afkicken van seksverslaving mogelijk bij ons. Onze professionele hulp zorgt ervoor dat u weer op het rechte pad terechtkomt. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op. Bel onze medewerkers op 085-273 3310 of stuur ons een e-mail op info@huguenot.nl.

Behandeling van uw seksverslaving in Zuid-Afrika

Wij helpen u los te breken met uw verslaving. Het afkicken van een seksverslaving is mogelijk bij ons in afkickkliniek Huguenot. Huguenot is gelegen in het Zuid-Afrikaanse Plettenberg Bay. Afgezonderd en in alle privacy kunt u zich focussen op wat belangrijk is. U leert bij ons een manier om uw verslaving in bedwang te houden. Niet alleen gedurende het traject van onze behandeling, maar ook daarna. Om hiervoor te zorgen, vindt u bij ons een gemotiveerd team van professionals. Ieder van hen heeft een eigen specialisme waarbij u kunt denken aan:

 • Psychologen;
 • Klinisch psychologen;
 • Psychiaters;
 • Verslavingsartsen;
 • Woonbegeleiders;
 • Counselors;
 • Fysiotherapeuten.

Wij hanteren een brede aanpak van uw probleem. Hierdoor gaan we niet alleen op het geestelijke deel, maar helpen wij u ook op lichamelijk, spiritueel en sociaal vlak. Op deze manier zorgen wij voor een effectieve aanpak bij het afkicken van uw seksverslaving. Neem direct contact op voor meer informatie!

Locatie Zuid-Afrika – Afkicken van seksverslaving

Onze locatie in Huguenot voldoet aan alle eisen om u te helpen met uw verslaving. Enkele opsommingen die onze locatie typeren zijn als volgt:

 • Persoonlijke behandeling en in groepsverband;
 • Intensief maar effectief;
 • Discrete en luxe omgeving waar u kunt afkicken van uw seksverslaving;
 • Goed en gezond eten (dankzij onze kok);
 • Het behandeltraject wordt vergoed door uw zorgzekering.

De behandeling in Zuid-Afrika is een van de mogelijkheden die wij aanbieden. Huguenot is namelijk een locatie van Vincere. Vincere is al jarenlang specialist op het vlak van geestelijke gezondheidszorg met een specialisme op verslaving. U kunt er daarom bij ons van op aan dat u de best mogelijke zorg krijgt. Om te bepalen welke zorg het beste bij u past, is een intakegesprek altijd de eerste stap.

Intakegesprek – afkicken van uw seksverslaving

Het intakegesprek is erg belangrijk in het gehele behandeltraject van uw seksverslaving. In dit gesprek zit u namelijk samen met een psycholoog waarin u spreekt over uw verslaving aan seks. Er wordt hierbij ingegaan op uw situatie, uw persoonlijkheid en de mogelijke redenen voor uw seksverslaving. Het doel van dit gesprek is te bepalen bij welke zorg u het meeste baat heeft. Om dit te bepalen, verkrijgt de psycholoog na afloop van het gesprek een second opinion bij een psychiater. Samen komen zij tot een persoonlijk behandelplan.

Behandelplan – afkicken van uw seksverslaving

In het behandelplan komen alle facetten naar voren waarin wij u helpen met uw verslaving. Daarbij maken wij gerichte keuzes op basis van de zorg die wij u kunnen verlenen.

Klinische behandeling seksverslaving

Een mogelijkheid die wij bieden is de klinische behandeling. Hierbij kunt u terechtkomen in een afkickkliniek in Nederland, Portugal of in Zuid-Afrika. De mogelijkheden zijn hierbij als volgt:

De behandelduur is exclusief eventuele detox.

Terugvalpreventie – afkicken van seksverslaving

Wij vinden het erg belangrijk dat u uw seksverslaving blijvend onder controle kunt houden. Dit is dan ook de reden dat wij veel moeite investeren in terugvalpreventie. Wij leren u door middel van goede en gerichte adviezen om te gaan met uw seksverslaving. Hierbij gaat het om het erkennen, herkennen en beheersen van uw verslaving. Wacht daarom niet langer en bel naar 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl.

Behandelingskosten – afkicken van seksverslaving

Een verslavingsbehandeling valt onder de basisverzekering van de Nederlandse zorgverzekeraar. Komt u bij ons in behandeling? Dan betaalt u alleen uw eigen risico. Lees meer informatie kosten en vergoedingen op de website van Vincere.