Seksverslaving – verslaafd aan seks

Zowat ieder mens heeft een gezonde behoefte aan seks. Bij iemand met een seksverslaving is deze behoefte niet meer gezond. De behoefte aan seks bij een seksverslaafde obsessief en dwangmatig. Hiermee heeft de verslaving u in zijn greep. Wilt u losbreken van uw verslaving en eindelijk eens ‘nee’ kunnen zeggen tegen de gedachten in uw hoofd? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u met uw problematische verslaving aan seks.  Bel daarom snel naar 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl.

Risico’s van een seksverslaving

Er kleven veel nadelen en risico’s aan een verslaving aan seks. Hierbij heeft de verslaving aan seks zowel negatieve gevolgen voor uzelf als voor uw omgeving. Op de lange termijn stapelen de problemen zich op in uw leven. Hierdoor bent u niet in staat om uw verslaving onder controle te krijgen. Herkent u onderstaande problemen? Neem dan contact met ons op.

 • Financiële problemen
  • U komt in geldproblemen omdat u veel geld besteedt aan prostituees, seksspeeltjes of porno;
 • Sociale problemen
  • Uw partner heeft te lijden onder uw verslaving aan seks;
 • Gezondheidsproblemen
  • Uw groeiende seksuele behoefte zorgt ervoor dat u steeds extremere en onveiligere seks najaagt;
 • Emotionele problemen
  • U schaamt zich voor uw seksuele gedachten maar bent niet in staat er los van te breken.

Mogelijk herkent u bovenstaande problemen. Bel in dat geval naar 085-273 3310 of lees meer: risico’s seksverslaving.

Behandeling en afkicken seksverslaving

Onze Zuid-Afrikaanse afkickkliniek Huguenot is onderdeel van Vincere. Wij zijn al jarenlang een specialist in de verslavingszorg en kunnen u helpen met afkicken van seksverslaving. U staat als mens centraal bij al onze behandelingen. Wij kijken hierbij naar de biologische, psychologische als sociale aspecten. Al onze medewerkers streven er hierbij naar om u zo goed mogelijk te helpen. Overigens wordt onze behandeling vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar. Als u bij ons in behandeling komt, betaalt u alleen uw eigen risico. Komt u in aanmerking voor een behandeling in Zuid-Afrika of onze klinieken in Portugal? Dan betaalt u ook de vervoerskosten. Lees meer over de kosten en vergoeding.

Seksverslaving en combinatieverslavingen

Een verslaving aan seks komt ook voor met een andere soorten verslavingen. Daarbij kunnen er verschillende combinaties voorkomen die variëren op het vlak van ernst en soorten problemen.

Seksverslaving en alcoholverslaving

Wanneer alcohol uw hersenen bereikt, zorgt het ervoor dat u zich losser voelt en anders gaat gedragen. Daarmee is het een veelvoorkomend verdovend middel dat wordt gedronken voor seksuele handelingen. Er kleven echter veel nadelen aan seks en alcohol.

Lees meer: seksverslaving en alcoholverslaving

Seksverslaving en GHB-verslaving

In het uitgaanscircuit is GHB en seks een veelvoorkomende combinatie. Dit komt omdat GHB een spierverslappende werking heeft op uw lichaam. De gevolgen lijken op het begin positief, maar er zijn talloze nadelen van een verslaving aan seks en GHB.

Lees meer: seksverslaving en GHB-verslaving

Seksverslaving en amfetamine verslaving (speed)

Ook de combinatie van seks en speed (amfetamine) komt helaas vaak voor. Zoals de naam al weergeeft, zorgt speed voor een stimulerend effect op lichaam en geest. Daarentegen is het hartstikke verslavend en er zijn veel gevallen van mensen die kampen met een verslaving aan seks en amfetamine.

Lees meer: seksverslaving en amfetamine

Seksverslaving en cocaïneverslaving

Net als speed heeft cocaïne een stimulerende werking. Op seksueel vlak leidt cocaïne tot grootheidswaan en brengt het vele risico’s met zich mee. Dit geldt zeker wanneer het gebruik en de obsessie is uitgelopen op een verslaving aan seks en cocaïne.

Lees meer: seksverslaving en cocaïneverslaving

Seksverslaving en psychische aandoening – dubbele diagnose

Geregeld zien wij de combinatie van een verslaving aan games en een psychische aandoening. Dit wordt ook wel een dubbele diagnose genoemd. Ervaart u problemen van uw dubbele diagnose? Dan kunnen wij u helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het behandelen van dit soort problemen.

Lees meer: seksverslaving en psychische aandoening

Meer informatie over een seksverslaving?

Onze afkickkliniek Huguenot in Zuid-Afrika heeft al veel mensen mogen helpen met hun problemen. Heeft uw verslaving aan seks al voor genoeg ellende gezorgd in uw leven? Heeft u al geprobeerd te stoppen met seks en leidde dat tot niets? Bel ons dan op het telefoonnummer 085-273 3310 of stuur een mail naar info@huguenot.nl. Wilt u meer informatie lezen? Ga dan naar de pagina: veelgestelde vragen seksverslaving.


Behandelingen die wij aanbieden: