Gokverslaving en cannabisverslaving – Afkicken in Zuid-Afrika

Heeft u een gokverslaving en cannabisverslaving? Dan heeft u twee verschillende problemen die elkaar kunnen versterken. Gokken en cannabis leiden namelijk tot grote problemen. Als u cannabis gebruikt als u gokt, loopt u extra risico. In dat geval raden wij aan om contact met ons op te nemen. In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika krijgt u deskundige hulp die u helpt om te gaan met uw verslavingen. Bel ons daarom op 085-273 3310 of stuur een email naar info@huguenot.nl.

Gokverslaving en cannabisverslaving – vicieuze cirkel

Er zijn allerlei redenen waarom u hulp dient te zoeken bij een gokverslaving en cannabisverslaving. Cannabis heeft namelijk een verdovende werking op uw hersenen. Hierdoor bent u eigenlijk uzelf niet wanneer u het middel gebruikt. U kunt hierdoor sterke inschattingsfouten gaan maken. Als u geregeld gokt, weet u dat dit nare gevolgen kan hebben. Voor u het weet verliest u een grote som geld en ervaart u erg veel stress. Er zijn veel verslaafden die dan opnieuw naar de cannabis grijpen om hun pijn te verdoven. Zodra dit is gebeurt, lijkt het casino intussen weer een goed idee. Een negatieve en vicieuze cirkel is hiermee geboren.

Behandelen van gokverslaving en cannabisverslaving

Als u verslaafd bent aan gokken en cannabis, dan kunt u uit uzelf erg lastig ervan losbreken. Zelf stoppen met gokken of stoppen met cannabis lukt nauwelijks. Het ene probleem houdt namelijk het andere probleem in stand. Daarom raden wij het aan om in behandeling te gaan voor uw gokverslaving en cannabisverslaving. Onze behandelaars zijn erin gespecialiseerd om mensen zoals u te helpen. U bent ook zeker niet de eerste die bij ons in behandeling gaat voor een gokverslaving en cannabisverslaving! Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt u hier de ideale gelegenheid om af te kicken. Hierbij leren wij u met uw verslaving om te gaan waardoor u weer van het leven kunt genieten!

Neem contact op

Wacht niet langer dan nodig is en neem contact met ons. Onze medewerkers vertellen u graag meer over hoe wij u kunnen helpen. Bel naar 085-273 3310 of stuur ons een email naar info@huguenot.nl. Wat uw situatie ook is, u bent bij ons verzekerd van de best mogelijke zorg!