Gameverslaving en alcoholverslaving – afkicken in Zuid-Afrika

Gamet u meer dan u lief is en drinkt u hierbij veel alcohol? Dan heeft u mogelijk een gameverslaving en alcoholverslaving. Het is logisch dat u wilt losbreken uit deze situatie. Misschien zit u in een vicieuze cirkel waarin u uzelf steeds meer isoleert en alcohol drinkt. Neem daarom contact met ons op. Onze specialisten in Zuid-Afrika helpen in de afkickkliniek mensen zoals u van hun verslaving. Wacht daarom niet langer en bel naar 085-273 3310 of stuur een email naar info@huguenot.nl.

De nadelen van een gameverslaving

Een gameverslaving kan op lange termijn veel nadelen opleveren. Wat vaak begint als een – letterlijk en figuurlijk – een spelletje, eindigt in een obsessieve hobby waar u het grootste gedeelte van uw tijd mee kwijt bent. Deze tijd besteedt u in uw fictieve wereld, en dus niet in de echte wereld. Sociale contacten gaan verloren, uw school of werk lijdt eronder of komt in de financiële problemen. Voor veel mensen is alcohol een manier om hun gevoelens en emoties te verdoven. Voor u het weet raakt u in een vicieuze cirkel terecht. De gameverslaving en alcoholverslaving heeft u hierbij in zijn greep.

Nadelen van een gameverslaving en alcoholverslaving

Er zijn tal van nadelen die klampen aan een gameverslaving en alcoholverslaving. Alcohol zorgt namelijk voor grote gezondheidsrisico’s. Het middel kan er na verloop van tijd toe leiden dat u schade oploopt aan uw darmen, maag of hersenen (syndroom van Korsakov). Omdat alcohol uw hersenen verdooft, lijken problemen en risico’s niet zo groot als voorheen. De keiharde werkelijkheid is echter anders. Als u zowel verslaafd bent aan games en alcohol dan kunt u hier uit uzelf nauwelijks mee stoppen. Afkicken en professionele hulp is hierbij sterk aan te raden.

Behandelen van gameverslaving en alcoholverslaving

Wij hebben meerdere mogelijkheden om u te helpen met uw problematiek. Huguenot is een afkickkliniek in Zuid-Afrika van Vincere. Hiernaast bieden wij tal van mogelijkheden om u te helpen met uw alcoholverslaving en verslaving en games. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op. Stuur een mail naar info@huguenot.nl of bel onze deskundige medewerkers op 085-273 3310.