XTC verslaving – verslaafd aan XTC

De partydrug XTC staat bekend om de stimulerende werking die het teweegbrengt. De naam zegt het al: ecstasy, ofwel een extase van genot. De drug wordt door veel mensen gebruikt op feesten om zodoende meer energie te krijgen en om meer gefocust te zijn. U loopt echter de kans een XTC verslaving te ontwikkelen. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika kan u helpen uw verslaving te overwinnen. Huguenot is onderdeel van Vincere en heeft al vele mensen mogen helpen met hun verslaving. Wacht daarom niet langer en bel of mail direct naar 085-273 3310 of info@huguenot.nl.

XTC verslaving – Wat doet XTC precies?

De partydrug XTC wordt ook wel MDMA genoemd. Het is een verzamelnaam voor een aantal pillen die in het partycircuit worden gebruikt. Er zijn hierdoor ook veel benamingen voor de drug, die in tal van vormen, kleuren en initialen erop wordt verspreid. De werking van XTC kan daarom ook flink uiteenlopen. Somt komt XTC voor als capsule of in (MDMA) poeder, maar meestal zijn het XTC-pillen. XTC kent stimulerende en een hallucinerende werking op uw lichaam en geest. De oppeppende werking van XTC leidt ertoe dat u oververmoeid of uitgeput kunt raken. Zo kunt op feesten urenlang dansen en de uitputting in uw lijf niet voelen, tot het moment dat het te laat is natuurlijk.

Wanneer heb ik een XTC verslaving?

U heeft een XTC verslaving als u niet zelfstandig in staat bent om te stoppen met de drug. U bent er op deze manier afhankelijk van geworden en niet in staat uw eigen gebruik te controleren. De reden hiervoor kan erg verschillen. Misschien zorgt de XTC er wel voor dat u uw gevoelens tijdelijk even vergeet en is het zodoende een manier geworden om met uw problemen om te gaan. Wat uw relatie met de drug dan ook is, u bent bij ons aan het juiste adres om te breken met uw verslaving. Onze behandellocatie in Zuid-Afrika voldoet aan alle eisen die maar denkbaar zijn op het vlak van verslavingszorg. Daarnaast staat er een team van professionals klaar die u meer dan graag helpen met uw drugsverslaving.

Afkicken van XTC verslaving

Wacht niet langer tot XTC nog verder uw leven beheerst en neem contact met ons op. Onze medewerkers geven u graag meer informatie. Telefonisch kunt u ons bereiken via 085-273 3310 of per mail via info@huguenot.nl. Naast onze behandellocatie in Zuid-Afrika, hebben wij meerdere locaties en behandelvormen om u te helpen met uw verslaving. Aarzel dus niet en neem contact op!