LSD verslaving– verslaafd aan LSD

LSD is een psychedelische drug die u in staat stelt om buiten uzelf te treden. Zo kunt u bijvoorbeeld kleuren gaan horen, of u kunt geuren gaan zien. LSD zorgt dat u in een langdurige trip terechtkomt wat door sommigen gezien wordt als een ware nachtmerrie. Anderen kicken juist op deze trips, maar ook hier ligt een verslaving op de loer. Heeft u een LSD verslaving? Dan dient u contact met ons op te nemen. Onze specialisten in Zuid-Afrika kunnen u helpen met uw verslavingsproblematiek. Bel daarom direct voor meer informatie naar 085-273 3310 of stuur een email naar info@huguenot.nl.

LSD verslaving – Wat doet LSD precies?

De drug LSD is een bewustzijn veranderend middel dat meestal oraal wordt ingenomen. Een trip kan 6 tot 12 uur duren, waarbij de werking steeds minder heftig wordt. De effecten van LSD zorgt voor een verandering in perceptie, humeur en eigenlijk de gehele werking van uw brein. Hiernaast kan het uw motorische coördinatie sterk beïnvloeden. Dit kan voor onaangename en dramatische reacties zorgen. Denk aan een grote paniek, angsten of verwarring. Buiten de naam LSD, kent de drug ook nog een aantal andere benamingen:

  • Blotters;
  • Tripjes;
  • Dots (microdots);
  • Postzegels;
  • Zegels.

Doordat u zich volledig ontvreemdt van uw eigen doen en laten, is LSD een gevaarlijke drug. Het kan hierbij bestaande gevoelens erg heftig versterken. Iemand die somber of depressief is, kan door het LSD gebruik in zeer erge ‘bad trip’ terecht komen en last krijgen van psychoses.

Wanneer heb ik een LSD verslaving?

Op lichamelijk vlak bevat LSD geen verslavende elementen. Toch kan het gebruik van LSD een uitvlucht bieden van de werkelijkheid en het op geestelijk vlak wél een verslaving zijn. U heeft een LSD verslaving als u niet zelf in gelegenheid bent om zelf te stoppen met de drug. Mogelijk combineert u het met andere vormen van drugs zoals XTC, cannabis of speed. Deze combinaties zijn echter erg gevaarlijk en wij raden u aan om bij veelvuldig gebruik contact met ons op te nemen. Onze specialisten zorgen ervoor dat u om grip krijgt op uw verslaving.

Afkicken van LSD verslaving

Wat voor relatie u dan ook heeft met LSD en of u al dan niet een andere verslaving heeft; u kunt bij ons terecht voor hulp. Onze specialisten weten waar u tegenaan loopt. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika stelt u in staat te breken met uw verslaving. Niet alleen tijdens de behandelperiode helpen wij ook. Zo besteden wij ook veel zorg en aandacht aan nazorg om hiermee een terugval te voorkomen. Wacht niet langer en bel naar 085-273 3310 voor de hulp die u zo hard nodig heeft. Ook kunt u ons mailen op info@huguenot.nl voor meer informatie. Huguenot is een behandellocatie van Vincere dat specialist is op het vlak van verslavingszorg.