Ketamineverslaving – verslaafd aan ketamine

Ketamine is een van de drugs waar u liever geen verslaving aan heeft. De drug werkt ontzettend krachtig en werkt ontzettend verslavend. Heeft u een ketamineverslaving en wilt u hiervan losbreken? Neem dan contact op met ons. Onze afkickkliniek Huguenot in Zuid-Afrika helpt u weer om controle te krijgen over uw verslaving en uw leven. Wacht daarom niet langer dan nodig is en bel naar 085-273 3310 of stuur een email naar info@huguenot.nl.

Ketamineverslaving – Wat doet ketamine precies?

Van oorsprong is ketamine een verdovingsmiddel dat oorspronkelijk werd gebruikt op dieren. Tegenwoordig wordt de drug steeds meer recreatief gebruikt op bijvoorbeeld festivals of feesten. Er zijn vele benamingen voor ketamine, enkele daarvan zijn:

  • Keta;
  • Special-K;
  • K;
  • Ket;
  • Kittycat;
  • Vitamine K.

Ketamine zorgt ervoor dat u uw gevoel van bewustzijn en de realiteit verliest. U treedt als het ware ‘uit uzelf’, wat bij overmatig gebruik ook wel een ‘K-hole’ wordt genoemd. Tijdens een K-hole voelt het alsof u uit uw eigen lichaam treedt en heeft u een ‘bijna doodervaring’. Neem contact op als u constant hunkert naar het gebruik van ketamine. U bent in dat geval heeft u mogelijk een drugsverslaving.

Ketamineverslaving – wanneer ben ik verslaafd aan ketamine?

Veel gebruikers van ketamine zien alleen de positieve kanten van de drug in. Zij kicken op de ‘out-of-body’ervaring waarvoor de keta zorgt. Een verslaving aan het middel is echter het laatste waar u mee te maken wilt hebben. Ketamine staat erom bekend ontzettend verslavend te werken. Hierdoor verlangt u continu naar de drug en bent u niet in staat om zelfstandig met de drug te stoppen. Door de effecten van de ketamine zult u als een zombie door het leven gaan, en tot weinig meer anders in staat zijn. Als het u dan toch lukt om kortstondig te stoppen met de drug, zult u al snel weer vervallen in uw oude ketamineverslaving. Zonder professionele hulp is het in dit geval haast onmogelijk om af te kicken. Gelukkig kan een goede verslavingsbehandeling u helpen weer grip te krijgen op uw leven.

Afkicken van ketamineverslaving

Het afkicken van een ketamineverslaving is iets waar u professionele hulp bij nodig heeft. Zoek echter niet verder. Onze verslavingskliniek Huguenot is een van onze Vincere-behandellocaties. Vincere is specialist in de verslavingszorg en biedt u de kans om weer grip te krijgen op uw leven. Onze gezondheidszorg besteedt namelijk aandacht aan uw geestelijke, fysieke en spirituele gesteldheid. Dit geeft u de handvatten die u nodig heeft om los te breken van ketamine. Wacht niet langer dan nodig is en bel ons op 085-273 3310 of stuur een mail naar info@huguenot.nl.