Cocaïneverslaving en zwangerschap

Een cocaïneverslaving en zwangerschap is een erg kwalijke combinatie. Het gebruik van cocaïne kan namelijk funest zijn voor uw ongeboren baby. Het is daarom erg belangrijk dat u zo snel mogelijk stopt met het gebruik van de schadelijke harddrug. Zelf stoppen is haast onmogelijk, maar u bent bij ons aan het juiste adres om af te kicken. Onze kliniek in Zuid-Afrika helpt u met uw problemen. Er is geen reden tot schaamte in uw situatie want gedane zaken nemen geen keer. Grijp de controle en bel naar 085-273 3310 of stuur een mail naar info@huguenot.nl.

Waarom u geen cocaïne moet gebruiken tijdens de zwangerschap

Het gebruik van cocaïne is schadelijk voor zowel moeder als kind. Baby’s lopen door cocaïne een vergrote kans om te vroeg geboren te worden. Dit kan voor ernstige lichamelijke en geestelijke beperkingen bij uw kindje zorgen. Ook brengt u uzelf in levensgevaar bij een cocaïneverslaving en zwangerschap. Dit komt omdat cocaïne uw hart en aderen een fikse optater geeft. Hierdoor krijgt u een erg hoge bloeddruk wat kan leiden tot epileptische aanvallen, migraine of andere ernstige klachten.

Afkicken in Zuid-Afrika

Wij weten hoe lastig het is om zelfstandig uw cocaïneverslaving onder controle te houden. Daarom bent u bij ons in de juiste handen voor het afkicken van cocaïne als u zwanger bent. Wij helpen u grip te krijgen op de verslaving, uw leven en op de gezondheid van uw ongeboren kindje. U kunt er bij ons op rekenen dat u de best mogelijke zorg krijgt in uw situatie. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is van alle gemakken voorzien en biedt u een discrete plaats om uw verslaving onder controle te krijgen. Wij raden u dan ook sterk aan om contact met ons op te nemen!

Hulp bij een cocaïneverslaving en zwangerschap

Bent u een zwangere vrouw en kunt u maar niet stoppen met cocaïne te gebruiken? Schaam uzelf niet en en neem contact met ons. Wij hebben al vele mensen succesvol mogen helpen met hun (cocaïne)verslaving. Lees dan ook hun ervaringen. Ook al heeft u twijfels; bel voor hulp naar het telefoonnummer 085-273 3310 of stuur een email naar info@huguenot.nl.