Cocaïneverslaving en seksverslaving – afkicken in Zuid-Afrika

Wij zien een cocaïneverslaving en seksverslaving vaak samengaan. Cocaïnegebruik stimuleert namelijk uw hersenen op een manier dat u zich onoverwinnelijk voelt. Daarom combineren veel mensen het met seks. Zowel seks als cocaïne kunnen erg verslavend werken. Voor u het weet bent u constant bezig met van uw verslavingen en controleert het uw leven. In onze afkickkliniek in Zuid-Afrika krijgt u weer grip op uw leven. Onze medewerkers staan u daarom graag te woord op 085-273 3310. Ook kunt u ons mailen: info@huguenot.nl.

Wanneer heeft u een cocaïneverslaving en seksverslaving?

Heeft u een cocaïneverslaving en seksverslaving? Dan heeft u constant obsessieve en dwangmatige gedachten over seks en gebruikt u overmatig veel cocaïne. Op het vlak van uw seksverslaving reiken uw gedachten niet alleen uit naar de geslachtsgemeenschap. Ook het vooruitkijken naar seks en het er continu mee bezig zijn valt hiermee samen. Uw cocaïnegebruik is ook niet gezond. U kunt als maatstaf aannemen dat u verslaafd bent als u niet uit uzelf kunt stoppen met de coke. Net als bij seks, kijkt u in dit geval reikhalzend uit naar de volgende keer dat u weer kunt gebruiken.

Effecten van cocaïne op seks – cocaïneverslaving en seksverslaving

Cocaïne gaat – zeker in het uitgaanscircuit – geregeld samen met seks. Cocaïne zorgt er namelijk voor dat uw grenzen worden verlegd op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. Dit verleggen van grenzen komt ook op het vlak van seks voor. U zult door uw cocaïnegebruik namelijk een erg hoog zelfbeeld ervaren. Waar seks voor veel mensen gepast gaat met enige schaamte, neemt cocaïne dit weg. Dit maakt dat de harddrug zo populair is. Cocaïne is echter een van de meest verslavende drugs die er is. Daarbij zijn er ontzettend veel gezondheidsrisico’s aan gevonden. Zelfstandig stoppen met cocaïne leidt vaak tot niets.

Risico’s cocaïneverslaving en seksverslaving

Als u coke heeft gebruikt dan zult u zich erg energiek en alert voelen. Dit heeft als gevolg dat u zichzelf gaat overschatten en de gevoelens van uw (bed)partner gaat onderschatten. Niet zelden gaat cocaïne gepaard met onveilig seksueel gedrag. Misschien negeert u de gevoelens van uw partner, of u heeft onveilige seks zonder condoom. Ook al werkt cocaïne op korte termijn juist stimulerend op het vlak van seks, op langere termijn kunt u er zelfs impotent door raken!

Afkicken cocaïneverslaving en seksverslaving

Zelfstandig breken met uw cocaïneverslaving en zelf uw seksuele gedachten en gedrag onder controle krijgen? Dat is voor weinig mensen weggelegd. Daarom helpen wij u graag in onze afkickkliniek in Zuid-Afrika. Hier kunt op een rustige en discrete wijze afkicken van uw verslaving aan cocaïne en seks. Wij weten waar u tegenaan loopt. Wij hebben dan ook meerdere ervaringsdeskundigen in dienst die succesvol hun verslavingen onder controle hebben gekregen. Neem vandaag de eerste stap naar uw herstel en neem contact met ons op. Bel naar 085-273 3310 of stuur een mail naar info@huguenot.nl.