Cocaïneverslaving en psychische aandoening (dubbele diagnose)

Een dubbele diagnose houdt in dat u zowel kampt met een verslaving als aandoening op psychisch vlak. Het kan voorkomen dat u lijdt onder een cocaïneverslaving en psychische aandoening. In dat geval kan de cocaïne ervoor zorgen dat uw leven wat draaglijker wordt. Het is echter nooit te laat om hulp te zoeken. Wij zijn namelijk specialist in de behandeling van een dubbele diagnose. Wacht niet langer en bel naar 085-273 3310 of stuur ons een email info@huguenot.nl.

Soorten psychische aandoening en cocaïneverslaving

Niemand is hetzelfde en iedereen neemt zijn of haar eigen problemen met zich mee. Dit geldt ook op het vlak van een verslaving en een psychische aandoening. U kunt kampen met een verslaving aan cocaïne, maar hiernaast neigingen hebben om bijvoorbeeld teveel te gokken. Op het vlak van een psychische aandoening , kunt u last hebben van tal van klachten. De diagnose die daarbij gesteld kan worden kan zijn:

  • ADD;
  • ADHD;
  • Autisme;
  • Borderline;
  • Depressie;
  • Dwangmatige stoornis;
  • Eetstoornis;
  • PTSS (posttraumatisch stresssyndroom).

Elke aandoening brengt eigen uitdagingen met zich mee. De klachten die u ervaart bij borderline zijn anders dan die van ADD. Dat u hiernaast verslaafd bent, kan ook verschillende redenen hebben. Misschien is het gebruik van cocaïne een uit de hand gelopen gewoonte, of misschien is het een manier om een high te krijgen in uw leven. Wat uw klachten en problemen ook mogen zijn, u bent bij ons aan het juiste adres. De afkickkliniek Huguenot is namelijk onderdeel van Vincere. Het behandelen van een dubbele diagnose is namelijk onze specialiteit. U krijgt bij ons dan ook de beste zorg die u maar kunt wensen bij uw cocaïneverslaving en psychische aandoening!

Behandeling dubbele diagnose in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika bent u aan het juiste adres om geholpen te worden met uw dubbele diagnose. Het team van zorgprofessionals bestaat uit verschillende specialisten. Verslavingsartsen, psychiaters, psychologen, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen. Op deze manier pakken helpen wij u niet alleen met uw geestelijke problemen, maar wordt u ook op spiritueel en lichamelijk vlak geholpen. U kunt op deze manier veel baat hebben van onze behandeling. Neem daarom contact met ons op!

Hulp bij cocaïneverslaving en psychische aandoening

Er zijn vele risico’s die komen kijken bij een cocaïneverslaving. Wacht niet tot het te laat is bel onze deskundige collega’s op het telefoonnummer 085-273 3310. Bovendien kunt u ons mailen op info@huguenot.nl. We geven u graag meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen.