Cocaïneverslaving en alcoholverslaving

Een cocaïneverslaving en alcoholverslaving kan levensgevaarlijke gevolgen hebben. Alcohol remt namelijk de werking van cocaïne af, waar cocaïne precies hetzelfde doet bij alcohol. Dit zorgt ervoor dat u ontzettend veel risico loopt. Wacht daarom niet met contact op nemen om van uw verslavingen af te komen. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika kan u weer op het rechte pad brengen. Bel voor hulp daarom 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl

Waarom is een cocaïneverslaving en alcoholverslaving samen zo gevaarlijk?

Er zijn ontzettend veel risico’s verbonden aan een verslaving aan cocaïne en alcohol. U maakt namelijk uw lichaam en hersenen kapot wanneer u veel drinkt en snuift. Een alcoholverslaving zorgt voor permanente schade aan organen als hersenen, lever en darmen. Bij een cocaïneverslaving kunt u last krijgen gezondheidsklachten die lichamelijk, maar ook geestelijk kunnen zijn. Zo kunt u oververmoeid worden en loopt u een groot risico op depressies. Hoe high cocaïne u dan ook mag laten voelen, de ‘low’ is er altijd weer om u weer met beide benen op de grond te zetten.

Hoe kan ik afkicken van een cocaïneverslaving en alcoholverslaving?

U heeft misschien al ervaren dat zelf losbreken van een verslaving aan cocaïne en alcohol haast onmogelijk is. U zult na een poging om te stoppen al snel weer hunkeren naar een nieuwe fles bier of een snuif cocaïne. Contacteer ons daarom voor professionele hulp. Wij hebben namelijk al veel mensen succesvol mogen helpen. Zo hebben wij namelijk meerdere ervaringsdeskundigen in dienst en weten we precies waar u tegenaan loopt.

Professionele hulp in Zuid-Afrika

Wacht niet langer tot uw cocaïneverslaving en alcoholverslaving u fataal wordt. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika helpt u weer controle te grijpen over uw leven. Word uw verslaving de baas en bel direct naar 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl. Wij zijn onderdeel van Vincere en zijn al jarenlang specialist in de verslavingszorg.