Cannabisverslaving en zwangerschap – afkicken in Zuid-Afrika

Het is belangrijk om een cannabisverslaving en zwangerschap niet samen te laten gaan. Zo kan de psychoactieve stof THC de groei belemmeren van uw ongeboren kindje. Daarom is het ontzettend belangrijk om absoluut geen drugs te gebruiken of alcohol te drinken tijdens de zwangerschap. Kunt u maar niet stoppen met wiet of hasj te roken terwijl u zwanger bent? Neem dan meteen contact op voor hulp. U hoeft niet zich niet te schamen, wel dient u ons te bellen op 085-273 3310 of mailen: info@huguenot.nl.

Waarom geen cannabis gebruiken tijdens zwangerschap?

Uw cannabisgebruik heeft gevolgen voor de manier waarop u zich voelt en hoe u zich gedraagt. Dit komt omdat de stoffen via uw longen in uw lichaam worden opgenomen. Deze stoffen zijn schadelijk en dienen niet in aanraking te komen met een (ongeboren) kindje. Ook meeblowen kan voor negatieve effecten zorgen tijdens de zwangerschap. Het is daarom erg sterk af te raden om cannabis te roken als u zwanger bent.

De verslavende werking van cannabis

Als expert in de verslavingszorg, weten wij dat u niet van de ene op de andere dag geveld wordt door een verslaving. Toch is de scheidslijn tussen recreatief en verslavend gedrag dun. Een cannabisverslaving en zwangerschap kan dus plaatsvinden zonder dat u er écht erg in hebt. Hoe gemakkelijk het is om te beseffen dat u wilt stoppen met cannabis, zo lastig is het om zelfstandig los te breken van deze drug. Daar komen wij echter in beeld; wij helpen u daarom graag bij het afkicken van cannabis. Onze kliniek in Zuid-Afrika is hier de ideale plek voor. Ons gemotiveerde team van mensen staat voor u klaar om u te helpen!

Hulp bij uw cannabisverslaving

Wij begrijpen dat het niet eenvoudig is te leven met een cannabisverslaving. Daarom zijn onze behandelingen erop ingericht u zo compleet te helpen met uw verslavingsproblematiek. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via info@huguenot.nl of 085-273 3310. Wij zijn namelijk onderdeel van Vincere en hebben in de loop der jaren al vele mensen succesvol mogen helpen!