Cannabisverslaving en gokverslaving – afkicken in Zuid-Afrika

Het komt geregeld voor dat iemand een cannabisverslaving en gokverslaving combineert. Deze twee verslavingen kunnen los van elkaar al grote problemen veroorzaken. De risico’s van cannabisverslaving zijn immers net als de risico’s van gokverslaving aanzienlijk. Bovendien kunnen de risico’s van beide verslavingen elkaar versterken. Bent u verslaafd wiet en gokken en wilt u daar vanaf? Dan doet u er verstandig aan om de deskundige hulp van een specialist in de verslavingszorg in te schakelen. Wij kunnen u immers een effectieve behandeling bieden in onze kliniek in Zuid-Afrika. Hier kunt u op discrete wijze aan uw herstel werken in een geborgen sfeer. Daarin wordt u bijgestaan door een multidisciplinair team van professionals. Als u zich wilt aanmelden voor een behandelingen of vragen heeft, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 085 – 273 3310 of info@huguenot.nl.

Cannabisverslaving en gokverslaving – vicieuze cirkel

Een verslaving aan cannabis en gokken ontstaat niet plotseling, maar verandert geleidelijk van een onschuldige lijkende gewoonte in een afhankelijkheid. Voordat u het weet, houdt het uw hele leven in de greep. Zowel gokken als blowen kunt u immers gebruiken om de realiteit even niet onder ogen te hoeven zien. Wanneer u onder invloed van wiet gaat gokken, is het bovendien waarschijnlijk dat u onverstandigere of slechtere beslissingen neemt. Mogelijk gaat u meer inzetten en grotere risico’s nemen, of maakt u domme fouten. Hierdoor kunnen (financiële) problemen ontstaan of verergeren, waardoor u eerder geneigd zult zijn om de realiteit weer voor even te ontvluchten. Daarom zult u weer sneller naar wiet grijpen of weer een gokje willen gaan wagen. Ongemerkt kunt u zo in een negatieve vicieuze cirkel terechtkomen die zeer lastig te doorbreken kan zijn zonder professionele hulp.

Behandeling van cannabisverslaving en gokverslaving

Voor velen is het zelfstandig stoppen met cannabis en afkicken van gokken niet weggelegd. In de praktijk blijkt immers dat stoppogingen zonder deskundige begeleiding meestal mislukken. Daarom is het raadzaam om de hulp van een specialist in de verslavingszorg te accepteren. Wij kunnen u immers effectief en intensief behandelen in onze kliniek in Zuid-Afrika. Hier kunt u namelijk in alle rust en op discrete wijze afkicken van cannabis en stoppen met gokken. Onze behandelmethoden zijn er op gericht dat een terugval wordt voorkomen. Aan de hand van een vitaliteitsprogramma sterkt u daarom op zowel lichamelijk en geestelijk als op spiritueel gebied aan. In een geborgen sfeer wordt u hierin bijgestaan door een multidisciplinair team van professionals en ervaringsdeskundigen. Indien nodig kunt u bovendien na thuiskomst rekenen op een gedegen nazorgtraject om de kans op terugval te minimaliseren. Zo kunt u uw leven weer snel op de rit krijgen.

Neem contact met ons op

Het is nooit te laat om het roer om te gooien, maar lang wachten is niet bevorderlijk voor uw toestand. Want hoe eerder u besluit om uw situatie te veranderen, hoe eerder u weer grip op uw leven kunt krijgen. Wij helpen u daar graag bij; neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op. U kunt ons bereiken via 085 – 273 3310 of info@huguenot.nl. U kunt zich direct aanmelden voor een intakegesprek of geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maar u kunt ook met al uw vragen terecht bij onze deskundige medewerkers.