Cannabisverslaving en gameverslaving – afkicken in Zuid-Afrika

Kunt u maar niet stoppen met cannabis en blijft u alsmaar gamen? Ziet u in dat dit problemen zijn? Dan heeft u misschien wel een cannabisverslaving en gameverslaving. U kunt hierbij in de problemen komen omdat u door de verslaving in een negatieve spiraal terecht kan komen. Als specialist in de verslavingszorg kunnen wij u helpen met uw verslaving. Neem hiervoor contact op met 085-273 3310 of info@huguenot.nl. Onze specialisten in Zuid-Afrika staan voor u klaar om u te helpen met uw problematiek.

Hoe gaan een cannabisverslaving en gameverslaving samen?

Als u wiet of hasj rookt, zult u te maken krijgen met een verdoofd gevoel in uw hoofd. Dit gevoel zorgt ervoor dat u zich loom voelt, wat door cannabisgebruikers als prettig wordt ervaren. Het leven lijkt hierdoor wat prettiger omdat uw problemen minder belangrijk lijken. Dit is echter een schijnrealiteit en dus niet de echte wereld. Ditzelfde geldt voor gamen, wat voor veel mensen met een gameverslaving een manier is om te ontsnappen uit de echte wereld. In games zitten overigens veel verslavende elementen die er namens gamemakers speciaal zijn in gestopt om u aan het gamen te houden. Dit kan leiden tot een ware negatieve spiraal.

Negatieve spiraal van cannabis en gamen

Zeker in combinatie met een cannabisverslaving, kan een verslaving aan games leiden tot veel problemen. U voelt zich steeds lomer door het gebruik van cannabis, waarbij u steeds langer en vaker gaat gamen. Voor u het weet komt u nauwelijks nog het huis uit en zijn cannabisgebruik en games spelen haast nog de enige dingen die u onderneemt. Dit heeft als gevolg dat u gebieden in uw leven gaat verwaarlozen. Uw prestaties op het werk of school nemen af of u ziet uw sociale omgeving steeds minder. Deze stress kunt u maar op 2 manieren uiten: cannabis gebruiken en gaan gamen.

Hulp bij een cannabisverslaving en gameverslaving

Onze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat wij alles weten van verslavingen. Als onderdeel van Vincere zijnde, zijn we een ware specialist op het vlak van afkicken van cannabis en games. Wacht daarom niet langer totdat het te laat is en uw problemen verergeren. Bel naar 085-273 3310 of stuur ons een email: info@huguenot.nl. Wij staan voor u klaar om u te helpen met uw problemen.