Cannabisverslaving en cocaïneverslaving

Een cannabisverslaving en cocaïneverslaving samen kunnen voor veel problemen zorgen. Waar de ene ‘downer’ u juist loom laat voelen (cannabis), zorgt de ‘upper’ cocaïne voor een heuse oppepper. Samen is dit erg gevaarlijk en u kunt dingen gaan doen die u in nuchtere toestand nooit zou doen. Heeft uw verslaving al voor genoeg ellende gezorgd en besluit u bij deze dat het genoeg is geweest? Bel ons dan direct op het telefoonnummer 085-273 3310 of mail ons op info@huguenot.nl.

Risico’s – cannabisverslaving en cocaïneverslaving

Het is algemeen bekend dat cocaïne een van de meest verslavende drugs is die bestaat. De effecten van de harddrug zijn ook zeker niet mis. Cannabis heeft een wat meer onschuldige reputatie, al kan deze drug ook grootste gevolgen hebben. Samen zijn cannabis en coke een combinatie die geregeld voorkomt. Zo krijgt men een kick van de stimulerende werking van de cocaïne en kunnen zij cannabis door blijven roken zonder grenzen. Die grenzen zijn er echter wel en het duurt dan ook niet lang voordat uw lichaam u een ‘halt’ toeroept.

Afkicken van een cannabisverslaving en cocaïneverslaving

Zowel cannabis als cocaïne zijn erg verslavende drugs die u op termijn veel leed kunnen veroorzaken. Denk aan kapotte relaties, geldproblemen of onverantwoord seksueel gedrag. Het is niet voor veel mensen weggelegd om zelfstandig te stoppen met cannabis en te stoppen met cocaïne. Daarom is het noodzakelijk om professionele hulp te zoeken. Wij helpen u met uw verslavingen, waarbij we ook aandacht besteden aan een eventuele dubbele diagnose. Het terugvalpreventieplan is bij al onze behandelingen een belangrijk onderdeel. Wij streven er namelijk naar dat u blijvend uw verslaving onder controle kunt houden.

Afkicken in Zuid-Afrika

Onze Zuid-Afrikaanse locatie Huguenot is de ideale locatie om af te kicken van een cannabisverslaving en cocaïneverslaving. Deskundige zorgmedewerkers, een prachtige locatie en een passend behandeltraject stellen u in staat tot grote hoogtes te reiken. Wacht daarom niet langer met contact opnemen en bel naar 085-273 3310 of mail ons op info@huguenot.nl.