Cannabisverslaving en alcoholverslaving – afkicken in Zuid-Afrika

Heeft u een cannabisverslaving en alcoholverslaving? Dan zijn veel aspecten in uw leven een grote uitdaging. Zowel de cannabis als alcohol zorgen ervoor dat u zich traag en sloom gaat voelen. Daarnaast zorgt het voor een gebrek aan energie. Krijg weer grip op uw leven en neem contact met ons op. Als specialist in de verslavingszorg helpen wij u met uw problemen. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika is hier de ideale locatie voor! Neem voor meer informatie contact op via info@huguenot.nl of bel naar 085-273 3310 om een van onze medewerkers te spreken.

Effecten van cannabisverslaving en alcoholverslaving

Middelen kunnen over het algemeen verdeeld worden in drie soorten effecten. Ze kunnen (1) stimulerend, (2) hallucinerend of (3) verdovend op uw lichaam en geest werken. In het geval van cannabis (wiet, hasj) en alcohol geldt beiden dat ze hoofdzakelijk verdovend werken, al kan cannabis ook voor wat hallucinerende effecten zorgen. De combinatie wordt vaak gebruikt bij uitgaan en heeft een reputatie die niet dient te worden onderschat. Het combineren van cannabis en alcohol kan namelijk zorgen voor misselijkheid, ernstige hoofdpijn, paniekerige en angstige gedachten. In extreme gevolgen is het mogelijk dat u uw bewustzijn verliest. Een cannabisverslaving en alcoholverslaving kunnen dus erg gevaarlijk zijn!

Afkicken van een cannabisverslaving en alcoholverslaving

Ook al rookt u het ene en drinkt u het andere, het afkicken van beide middelen verloopt vaak hetzelfde. De praktijk wijst namelijk uit dat zelfstandig stoppen met cannabis en stoppen met alcohol haast onmogelijk is. Dit komt omdat ze – zeker gezamenlijk – erg verslavend werken en uw hersenen constant schreeuwen om meer. Het is daarom goed om professionele hulp te zoeken. Wat is dan een betere optie dan in Zuid-Afrika af te kicken? U treft een zorgeloze omgeving aan waar een team van verschillende zorgprofessionals u van harte welkom heet. Wacht daarom niet langer tot het te laat is en zeg vaarwel tegen alcohol en drugs. Laat ons u helpen weer grip te krijgen op uw leven

Neem contact op

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via info@huguenot.nl of bel naar 085-273 3310. Wij geven u graag meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw problematiek. Velen gingen u al voor en zij zijn in staat hun verslaving blijvend te controleren. Laat ons ook u helpen!