Alcoholverslaving en seksverslaving – Afkicken in Zuid-Afrika

De combinatie van alcohol en seks gaat vaak samen. Alcohol verdooft uw grenzen en neem hiermee uw (seksuele) grenzen weg. U loopt hierbij het risico op een alcoholverslaving en seksverslaving. In dat geval zijn alcohol en seks onlosmakelijk aan elkaar verbonden en is er geen gezonde balans meer. U heeft alcohol nodig om aan uw obsessieve seksuele behoefte te voorzien. Uit uzelf stoppen? Dat is haast onmogelijk. Gelukkig helpt onze kliniek in Zuid-Afrika u weer op het juiste pad! Bel daarom naar 085-273 3310 of stuur een e-mail: info@huguenot.nl voor meer informatie!

Effecten van alcohol op seks – alcoholverslaving en seksverslaving

Alcohol gaat veelvuldig samen in combinatie met seks. Wanneer u alcohol drinkt, komt dit via het bloed in uw hersenen terecht. De hersenen worden hiermee verdooft waardoor u zich losser voelt. Veel mensen ervaren dit als een prettige voorbode om seks te hebben. Het is belangrijk om hierbij te drinken en genieten met mate. Dit is dus ook totaal iets anders dan het hebben van een alcoholverslaving en seksverslaving. In dat geval is de richtlijn en maatstaf zoek en geven uw hersenen constant een dwangmatige en obsessieve gedachten door. U zult hierbij constant hunkeren naar de verdovende werking van alcohol en dit te combineren met steeds meer of gevaarlijkere seks.

Risico’s alcoholverslaving en seksverslaving

De voornaamste risico’s van alcohol zijn bekend. Wanneer u kampt met alcoholisme loopt u zeker na langere tijd ernstige gezondheidsrisico’s. Wanneer u een seksverslaving heeft, zal ‘normale’ seks u minder of zelfs niet meer kunnen bekoren. U gaat hierbij op zoek naar manieren om uw onverzadigbare behoeften te bevredigen. U loopt hiermee het risico om dingen te doen waar u spijt van krijgt, zoals onveilige seks hebben. Alcohol jaagt dit gedrag daarbij aan. U zult alcohol gaan gebruiken om steeds extremere vormen van seks na te jagen. Dit geeft u misschien tijdelijk een kick, maar werkt op de lange termijn verwoestend voor u en uw omgeving.

Afkicken alcoholverslaving en seksverslaving

Zelf van uw alcoholverslaving en seksverslaving afkomen? Dat is bijna niet mogelijk. Gelukkig kunnen wij u helpen. Onze afkickkliniek in Zuid-Afrika biedt u een rustige omgeving om af te kicken van uw verslaving aan alcohol en seks. Onze medewerkers op de locatie geven u de hulp die u nodig heeft. Dit stelt u in staat om allereerst tijdelijk, maar terug in Nederland ook permanent te breken met uw verslaving. Een belangrijk onderdeel is dan ook een terugvalpreventie. Ook wanneer u weer terug bent in Nederland, streven wij ernaar dat u uw verslaving blijvend kan controleren. Bel ons voor meer informatie op het telefoonnummer: 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl.