Alcoholverslaving en gokverslaving – Afkicken in Zuid-Afrika

Een alcoholverslaving en gokverslaving is geen goede combinatie. Alcohol verdooft uw hersenen waardoor u risicogedrag kunt vertonen. Op het vlak van gokken is dit altijd een slecht idee! Zelf losbreken van uw verslaving aan alcohol en gokken is haast onmogelijk. U zult hierbij vaak terugvallen in uw vernietigende gedrag. Neem daarom contact op met ons! Wij zijn specialist in de behandeling van verslaving en helpen u weer het rechte pad op. Bel ons op 085-273 3310 of stuur een email naar info@huguenot.nl.

Waarom gokken zo verslavend is

De onzekerheid van gokken zorgt bij mensen voor twee soorten reacties. Waar sommige mensen de spanning helemaal niets vinden, kicken anderen hier juist op. Iemand met een gokverslaving is dan ook verslaafd aan de kick die gokken geeft. Niet alleen het gokken vinden zij fantastisch, ook de anticipatie op het gokken houdt hen bezig. Vaak zijn de gedachten aan gokken obsessief en dwangmatig. Herkent u dit verhaal? Ziet u in dat u hulp nodig heeft bij het losbreken van uw gokverslaving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Er is hierbij nooit een reden voor schaamte!

Vicieuze cirkel alcoholverslaving en gokverslaving

Wanneer u alcohol drinkt, komt het via uw bloedbaan bij uw hersenen terecht. Hierdoor ervaart u een lichte roes in uw hoofd wanneer u bijvoorbeeld een bier of wijn drinkt. Na al 10 minuten zorgt alcohol ervoor dat u zich losser voelt. De kans neemt hierbij toe dat u risico’s gaat nemen waar u later spijt van krijgt. Mensen die verslaafd zijn aan alcohol, kampen vaak ook met een andere verslaving. Het staat voor zich dat een gokverslaving samen met alcohol uw leven kan vernietigen. Mogelijk drinkt u alcohol om uw mentale problemen te verzachten. De alcohol kan ertoe leiden dat u zich weer gaat overschatten en gaat gokken op internet of in het casino. Veel mensen komen hierdoor in de problemen en raken er met geen mogelijkheid uit. Professionele hulp kan u echter helpen uw leven weer op de rails te krijgen!

Afkicken in Zuid-Afrika van een alcoholverslaving en gokverslaving

Huguenot is een van de behandellocaties van de Vincere Groep. Meerdere locaties in binnen- en buitenland zorgen ervoor dat verslaafden hun leven weer op de rit krijgen. Wij hebben meerdere soorten behandelingen die erop zijn ingesteld u zo goed mogelijk te helpen met uw alcoholverslaving en gokverslaving. Wacht daarom niet tot het te laat is en neem contact met ons op. Bel ons op: 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl