Alcoholverslaving en cocaïneverslaving

Een alcoholverslaving en cocaïneverslaving heeft u liever niet samen. De combinatie van beide middelen is erg verslavend en erg gevaarlijk. Alcohol werkt hierbij verdovend waar cocaïne juist stimulerend werkt. Hierdoor zwakt alcohol de werking van cocaïne af en doet cocaïne precies hetzelfde met alcohol. U ervaart een schijn van nuchterheid waarbij u eigenlijk veel gevaar loopt. Wij helpen u af te kicken van beide middelen. Bel ons voor hulp op 085-273 3310 of mail naar info@huguenot.nl.

Hoe gaan een alcoholverslaving en cocaïneverslaving samen?

Er zijn talloze risico’s verbonden aan een alcoholverslaving en cocaïneverslaving. Cocaïne onderdrukt het gevoel van alcohol. In uw hoofd voelt u zich daarom niet dronken, maar bent dat eigenlijk wel. Hierdoor drinkt u meer dan u eigenlijk kunt hebben. Op die manier maakt u meer kapot aan uw lichaam dan u lief is. Bijkomend risico is dat de combinatie van alcohol en cocaïne leidt tot agressief gedrag. U kunt hierbij erg veel schade teweegbrengen bij anderen.

Afkicken van alcohol en cocaïne

Zelf afkicken van een alcoholverslaving en cocaïneverslaving is erg lastig. Hoe langer u alcohol drinkt en coke gebruikt, hoe meer risico u loopt op een verslaving. Een verslaving is daarbij precies wat het woord al weergeeft; u bent een slaaf geworden en niet meer in staat zelf los te breken. Om af te kicken van uw alcoholverslaving en cocaïneverslaving is professionele hulp aan te raden. Een klinische behandeling voor het afkicken van alcohol biedt daarbij uitkomst. Onze afkickkliniek Huguenot in Zuid-Afrika biedt u een discrete manier om van uw verslaving af te komen. Hierbij staat uw persoonlijke situatie centraal. Dit geldt ook als u naast uw verslaving kampt met een psychische stoornis (dubbele diagnose).

Afkicken in Zuid-Afrika

Laat alcohol en cocaïne u niet verder in de problemen brengen en neem contact met ons op. De behandeling in onze kliniek in Zuid-Afrika wordt vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraar. Daarom bent u alleen de reiskosten en uw eigen risico kwijt. De kosten die u hiervoor maakt, zijn niets vergeleken met de baten die onze behandeling heeft. Wacht niet langer en bel ons 085-273 3310 of stuur een mail naar info@huguenot.nl. Wij zijn onderdeel van Vincere en helpen u weer grip te krijgen op uw leven.