4FA verslaving – verslaafd aan 4FA

4FA is de laatste jaren sterk opgekomen als drug in het uitgaanscircuit. De drug wordt ook wel de lichte variant van XTC genoemd. Het is een drug die erg stimulerend werkt, maar u ook steeds laat verlangen naar het vaker en meer te gebruiken. Een 4FA verslaving lonkt in dat geval en is een reden om contact met ons op te nemen. Huguenot, dé afkickkliniek in Zuid-Afrika, helpt u weer om controle te grijpen over uw leven. Bel daarom direct voor meer informatie naar 085-273 3310 of stuur een email naar info@huguenot.nl.

4FA verslaving – Wat doet 4FA precies?

4FA is een vorm van designerdrugs die de laatste jaren sterk in populariteit is toegenomen. De drug werkt stimulerend op lichaam en geest en is hiermee populair op bijvoorbeeld festivals. Als u 4FA inneemt, voelt u zich erg energiek, alert en gefocust. Enkele andere bewoordingen voor 4FA zijn:

  • 4FMP;
  • 4-Fluor;
  • 4-Flava;
  • 4-F;
  • Flux.

Er gaan dus veel verschillende namen rond voor 4FA. Los van deze naamgeving lonkt bij veelvuldig gebruik een 4FA verslaving. U kunt namelijk te maken krijgen met zogenaamde ‘cravings’. Hierbij wilt u koste wat het kost de drug opnieuw bemachtigen en gebruiken. Dit gaat gepaard met veel obsessieve gedachten over de drug. 4FA gaat echter gepaard met onwijs veel gezondheidsrisico’s en de nood om af te kicken is dan ook hoog!

Wanneer heb ik een 4FA verslaving?

U heeft een 4FA verslaving als u niet meer zelf kunt stoppen met de drug. Op deze manier gaat het uw gedachten en dus uw leven beheersen. In deze staat kunt u uzelf niet losrukken van de beklemmende gedachten als u geen 4FA gebruikt. U heeft hierbij te maken met obsessieve gevoelens over de drug en denkt dan ook niet dat u kunt functioneren zonder 4FA te nemen. Deze gedachten kunnen ervoor zorgen dat u depressieve gevoelens gaat ontwikkelen wat u in een vicieuze en negatieve cirkel terecht kan brengen. Wij raden u in dat geval ook aan contact met ons te zoeken.

Afkicken van 4FA verslaving

Wat uw verhaal dan ook is, het is nooit te laat om hulp te zoeken. Vindt u het tijd om los te breken van uw 4FA verslaving en weer de controle te krijgen over uw eigen gedrag, gedachten en uw leven? Zoek dan niet verder en bel naar 085-273 3310 of stuur een mail naar info@huguenot.nl. Huguenot biedt u een Zuid-Afrikaanse omgeving waar u in alle privacy kunt afkicken van uw problematiek. Onze zorgprofessionals staan voor klaar om u te helpen met uw verslaving en eventuele andere psychische problemen. Wij zijn namelijk onderdeel van Vincere en daarmee specialist in de verslavingszorg.